Skip to main content

SG Trainingen

SG Boksen

Wil jij werken aan meer zelfvertrouwen, zelfverdediging, maar vooral op een leuke manier aan je conditie en uithoudingsvermogen werken? Dan is deze boksles echt iets voor jou. In een kleine groep leer je op een leuke en sportieve manier de techniek van het boksen. Door de hoge intensiteit van de lessen wordt er ook aan de conditie gewerkt. Lijkt dit jou wat? Dan nodigen wij jou graag uit voor een proefles.


SG Strenght

In deze les staat spieropbouw voorop. Door middel van krachtsoefeningen en de hierbij benodigde uitleg werk jij aan je spierkracht. Vaak worden oefeningen verkeerd uitgevoerd met blessures tot gevolg. Bij ons letten wij gericht op je houding, krijg je persoonlijk advies en leren we hoe je het beste kunt trainen.


SG HIIT

In deze les staat hard trainen en plezier voorop. Door deel te nemen aan wisselende HIIT (High Intensity Interval Training) trainingen ben je binnen de kortste keren topfit. Ook hierbij train je in een kleinere groep en krijg je professionele begeleiding van een personal trainer.

BPTTL

Escudostraat 18
2991 XV Barendrecht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0612075026

Copyrights © BPTTL. Alle rechten voorbehouden. KvK: 61029351 - Algemene voorwaarden - Sitemap