Skip to main content

Personal training

Ben jij er helemaal klaar mee niet de doelen te bereiken die jij diep van binnen zou willen behalen en wil je dit veranderen? Zou je graag willen afvallen, gespierder willen worden, gezonder willen eten en je conditie verbeteren? Ik kan je hierbij helpen! Door te kijken wat jij nodig hebt en hier een passend trainings- en voedingsschema op te maken gaan we samen aan de slag met jouw persoonlijke doelen. Iedereen is anders en heeft een andere aanpak nodig om een doelstelling te bereiken. Ik kijk naar datgene wat jij nodig hebt en werk daar een op maat gemaakt personal training traject op uit!

Wat kan je verwachten:

In dit personal training traject is het belangrijkste dat je de begeleiding en commitment krijgt van de trainer, om samen aan jouw doelstellingen te werken. Het is voor jou die extra stok achter de deur en een motivatie om jouw doelen te bereiken. Hierbij krijg je een op maat gemaakt voedingsschema dat in jouw levenswijze past. Hierdoor krijg je de juiste voedingsstoffen binnen om met volle energie het traject door te lopen. De persoonlijke begeleiding helpt jou ervoor te zorgen dat je gemotiveerd blijft en zo jouw doelen echt gaat bereiken.

SUCCESVERHALEN

Zie hier de mensen die jou voorgingen

Online coach traject

Ben jij zelf al erg gemotiveerd en ga jij al meerdere keren in de week naar de sportschool? Dan ben je natuurlijk al super goed bezig. Naast dat wij ons fysiek willen blijven trainen, vergeten mensen soms dat dat niet het enige is wat je dichter naar je doelen brengt. Vaak behalen vele sporters toch niet altijd de resultaten die zij graag willen behalen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Dat kan en je bent daarin zeker niet de enige. Daarom bieden wij nu ook een online coach traject aan. Wij helpen en ondersteunen jou naar jouw gewenste resultaat door niet alleen maar naar je fysieke doelen te kijken, maar naar alle facetten die nodig zijn om het maximale resultaat te bereiken.

Hoe gaat dat in z’n werk?

  • 24/7 online contact voor al je vragen.
  • 1x per maand een op maat gemaakt schema.
  • Elke 6 weken een nieuw 3/4/5 daags trainingsschema (afhankelijk van jouw doel en resultaten).
  • Optioneel: 1 x per maand fysiek contact inclusief trainen meten en wegen.
Lijkt dit jou wat? Neem dan contact met ons op en ga de uitdaging aan.

BPTTL

Escudostraat 18
2991 XV Barendrecht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0612075026

Copyrights © BPTTL. Alle rechten voorbehouden. KvK: 61029351 - Algemene voorwaarden - Sitemap