Skip to main content

Small Group training IJsselmonde

Volg nu de Small Group trainingen in Rotterdam IJsselmonde en behaal jouw persoonlijke fitness doel! In de Small Group training ben je onder begeleiding van een van onze gecertificeerde personal trainers.

De Small Group training in IJsselmonde vindt plaats in kleine groepen van ongeveer 8 personen. De Small Group training wordt op maat afgesteld op jouw wensen en doelen, hierdoor is de training voor niemand te zwaar en kan er gezamenlijk gewerkt worden aan de gestelde fitnes doelen. Want zeg nou zelf; wat is er nou leuker dan gemotiveerd raken door het sporten met anderen!

Enkele voordelen van de Small Group Trainingen IJsselmonde

Heb ik de discipline wel om mij aan te melden voor Small Group training of Personal training?

In de praktijk merken wij dat de discipline om het sporten langdurig vol te houden niet altijd voor iedereen even makkelijk is. Soms zien wij een terugval in opkomst of dat men zich niet houdt aan het opgestelde voedingsschema. Dit is heel menselijk en komt vaak voor doordat, het mentale omslagpunt echt getriggerd moet worden wil je de discipline kunnen opbrengen om het voedings- en trainingsschema te kunnen blijven volgen.

De personal trainers van BPTTL zijn gecertificeerd en helpen jou te motiveren je toch aan de opgestelde voeding- en trainingsschema’s te houden.

Hierdoor is een persoonlijke en klantgerichte aanpak essentieel. Wij zijn daarom ook 24-7 bereikbaar voor de klant.

Kom jij de warme en toegankelijke sfeer van de Small Group trainingen zelf ervaren! Laat jij je helpen jouw doelen te behalen?

Ben jij er klaar mee en ben jij er klaar voor?

Bel direct voor een gratis intake gesprek via 06 - 12 007 50 26 of meld je direct aan

BPTTL

Escudostraat 18
2991 XV Barendrecht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0612075026

Copyrights © BPTTL. Alle rechten voorbehouden. KvK: 61029351 - Algemene voorwaarden - Sitemap