Skip to main content

Personal Training Barendrecht

Ben jij opzoek naar Personal trainer in Barendrecht? Opzoek naar een personal trainer die het uiterste uit jou weet te halen. Een personal trainer die jou kan begeleiden en helpen met jouw fitnessdoel in Barendrecht? Ik ben Brandon Eschmeyer een gecertificeerde personal trainer in Barendrecht en ik laat jou de beste versie van jezelf worden! Ik volg een bewezen aanpak en heb inmiddels al vele klanten versteld doen staan van hun eigen progressie.

Kennis over afvallen, spieropbouw en voeding zijn essentieel voor het behalen van jouw fitnessdoel! Onderschatting of niet de juiste begeleiding zorgt er vaak voor dat het fitnessdoel niet wordt behaald en dat er sportblessures optreden. De personal trainer is ervoor om jou met zijn ervaring te begeleiden in dit traject!

Tijdens de personal training leer ik jou alles over voeding, juist uitvoeren van de oefeningen en discipline. Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor personal training in Barendrecht bij BPTTL

Personal Training Barendrecht
Personal Training Barendrecht

Wat kan je verwachten bij Personal training in Barendrecht

Personal training in Barendrecht bestaat uit het volgende traject: intakegesprek, bepalen doelen en wensen, nulmeting, evaluatiegesprek en het bijsturen en opschalen van trainingen.

Naast Personal training kun je natuurlijk ook terecht bij onze Small Group trainingen. Je staat bij deze training ook onder begeleiding van een personal trainer, maar traint hier in groepen van maximaal 8 personen.

In de praktijk merken wij dat het sporten met een vriend of vriendin vaak net dat beetje extra motivatie geeft om toch naar de training te gaan. De Small Group trainingen zijn dan ook geschikt wanneer je gezamenlijk wil gaan sporten.

  • Gevarieerd trainen vól energie, met een enthousiasme personal traine

  • Verantwoord en snel resultaten behalen

  • Een wetenschappelijk onderbouwde trainingsmethode

  • Veel trainingsmateriaal

  • Geen sportblessures

  • Trainen in de buitenlucht

Personal Training Barendrecht

Meld je nu aan

Voor een vrijblijvend

BPTTL

Escudostraat 18
2991 XV Barendrecht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0612075026

Copyrights © BPTTL. Alle rechten voorbehouden. KvK: 61029351 - Algemene voorwaarden - Sitemap