Skip to main content

Small Group training Barendrecht

Small Group training Barendrecht

Small Group training Barendrecht is dé manier om jouw fitnessdoel te behalen. Wil jij de begeleiding van een personal trainer, maar vind je de prijs gewoon te hoog? Dan zijn de Small Group trainingen in Barendrecht iets voor jou. Je traint hier in kleine groepjes van maximaal 8 personen. Er zijn diverse sportapparaten en trainingsattributen waardoor wij een veel verschillende oefeningen kunnen aanbieden. Een gevarieerd trainingsaanbod in Barendrecht dat zowel voor de beginnende als de iets gevorderde sporter genoeg uitdaging biedt.

Voordelen van de Small Group trainingen in Barendrecht

  • Full body workout

  • Persoonlijke aanpak

  • Gezellige en warme groepssfeer

  • Trainen in de buitenlucht

Heb jij zelf favoriete sportoefeningen die je graag uitvoert?

Bespreek dit met onze personal trainers en wij kijken of we dit kunnen inplannen in het opgestelde trainingsschema.

Zit je niet lekker in je vel? Ben je niet tevreden met je huidige lichaam? Wil jij die overtollige kilo’s eindelijk is kwijtraken? Wil jij meer spieropbouw kweken? Laat onze personal trainers een op maat gemaakt voedingsschema en trainingsschema voor jou opstellen. Wil jij de beste versie van jezelf worden en ga jij voor maximaal resultaat? Schrijf je dan vandaag nog in voor de Small Group trainingen in Barendrecht

De Small Group trainingen in Barendrecht worden volledig afgestemd op jouw niveau, belastbaarheid en doelstellingen. Hierdoor zijn onze trainingen voor iedereen toegankelijk.

Meld je dan nu aan voor dit unieke small group traject! Een traject dat wel werkt en dat niet tijdelijk is! Je gaat het gewicht niet verliezen, je gaat het voor altijd kwijtraken!

Small Group training Barendrecht

Ben jij er klaar mee en ben jij er klaar voor?

Bel voor een gratis intake gesprek via 06 - 12 007 50 26 of meld je direct aan

BPTTL

Escudostraat 18
2991 XV Barendrecht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0612075026

Copyrights © BPTTL. Alle rechten voorbehouden. KvK: 61029351 - Algemene voorwaarden - Sitemap